Så fungerar det

För dig som söker kompetens till ditt företag

Vi vänder oss till ägare av företag som önskar utveckling via extern kompetens. Hitta rätt person hos oss på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Vi erbjuder såväl namnkunniga och erfarna kandidater som personer som genomgått styrelseutbildning och har gedigen yrkeserfarenhet inom specialområden. Vi erbjuder även personlig konsultation då det gäller ledamöter till valberedningar.

Vår NYHET är en speciellt framtagen CV-bank med speciell matchningsfunktion. Där beskriver du dina önskemål med hjälp av ett frågeformulär. Matchningen avslutas med personlig profilintervju av kandidaten. Ett kostnadseffektivt och smart sätt för att hitta rätt kompetens. Som användare får du ett lösenord och sedan kan du lägga in dina önskemål ang. den profil du söker. Vi återkommer till dig direkt när matchningen skett och sedan när intervju med önskad kandidat/er genomförts. Kontakta oss för offert via mail:

Sekretess

Alla formulär behandlas givetvis med diskretion och namn/kandidater/företag lämnas endast ut till berörda parter efter genomförd matchningsprocess.

Så säger våra kunder

Vår ide är ny och vi söker företag som referensobjekt. Era kommentarer kommer att läggas in här.

Skapa konto

Kontakta oss