Om oss

Kontakta oss

Vilka är vi?

Jens Hedström

Har sedan år 1992 arbetat i företagsorganisationerna SAF och Svenskt Näringsliv. Är VD för Näringslivets Regelnämnd NNR sedan år 2006 och är ledamot och delägare i Hittastyrelse Nordic AB.
Är rådgivare till företaget Veritas, mentor, valberedningsordförande för Ung Företagsamhet Stockholm samt ledamot i Bolagsverkets och SCBs insynsråd. Internationellt är Jens verksam som ordförande för BusinessEuropes WG for Better Regulation i Bryssel och ordförande för BIAC Governance Committee at OECD i Paris.

Magnus Larsson

Är sedan början av 1980-talet verksam som entreprenör och företagsledare inom IT branschen och byggde bl.a. upp nuvarande miljardföretaget Tech Data Sverige från grunden. Driver sedan mitten på 2000-talet konsultföretagen Expander Business Consulting AB och Partner Development Center Sweden AB och är delägare och vd i Hittastyrelse Nordic AB. Är också engagerad i näringslivsfrågor genom förtroendeuppdrag i Svenskt Näringsliv styrelse och dess SME-kommitte, styrelseledamot i Almega AB samt IT & Telecomföretagen inom Almega, styrelseledamot i forskningsinstitutet Ratio samt styrelseordförande i Ung Företagsamhet Stockholm.

Catharina Roos

Är sedan 1985 entreprenör och ägare/ Vvd i Welcomegruppen. VD och ägare Co-Drivers AB och delägare och styrelseordförande i Hittastyrelse Nordic AB.
Svenska och internationella styrelseuppdrag sedan 1985 i privata företag och branschföreningar. Tidigare styrelseuppdrag i Svenskt Näringsliv och vice Ordf. i Stockholms Handelskammare. Nätverksledare för Affärsnätverket Styrelsearbete, medlem i Stockholms Handelskammares valberedning och styrelsemedlem i UF.

Våra rådgivare är bl.a.

Anna-Lena Bohm, Uniguide AB

Anders Ydstedt, Scantech Strategy Advisors AB